2017. február 22., szerda

Elhunyt Görbe Nóra férje

A 60 éves Görbe Nóra a Blikknek számolt be arról, élete legnehezebb időszakán megy keresztül. A Linda című sorozat főhősnője hónapokkal ezelőtt eltűnt a nyilvánosság elől, most elárulta, miért döntött így. Fogorvosként dolgozó férje, dr. Ormos Péter hat éven át küzdött súlyos betegségével, majd tavaly augusztusban elhunyt. Ha mindez nem lett volna elég nagy csapás, a színésznőnek még a devizahitellel is meg kellett küzdenie, amely évek óta keseríti az életét.
Görbe Nóra először beszélt a fájdalmáról
"A hitel, amelyet 2008-ban a férjem vett fel, nem tűnt veszélyesnek, és természetesen engem is érintett minden ebből adódó nehézség. Ahogy emelték a havi törlesztőt, ő egyre idegesebb lett, és az állandó stressztől nagyon lefogyott. 2010-ben rákbeteg lett. Sajnos már az első diagnózis áttéteket mutatott, ennek ellenére onnan sikerült gyógyszerekkel, táplálással 25 kilogrammot híznia, bizakodtunk, újra tudott járni, mozogni, vezetni, egy ideig dolgozott is" - emlékezett vissza Nóra a lapnak adott interjújában.

2017. február 12., vasárnap

Valentin napi ajándék férfiaknak? Segítünk, hogy biztos jól válassz!

Közeleg a Valentin nap, és szeretnéd meglepni valami igazán különlegessel párodat, aminek tényleg örül? Menj biztosra, és szerettesd meg vele egy életre ezt az ünnepet! :)
Hirdetés
Hirdetés
Valentin napi ajándék férfiaknak? Segítünk, hogy biztos jól válassz!
A legtöbb férfi nem rajong a Valentin napért. Számukra ez inkább egy kötelező program, mintsem öröm, hiszen valljuk be, a legtöbb pasi nem a romantikázás nagymestere.

Szögezzük le, ha te is ilyen párt fogtál magadnak, az nem azért van, mert nem szeret téged. Egyszerűen számukra ez egy olyan ünnep, ami egyet jelen a nyálas, csupaszívecske macikkal és az ajándékvásárlással, amely gyakran okoz számukra problémát.

Ugyan így sok lánynak is nehéz dolga van, hiszen egy pasinak sem mindig könnyű megtalálni a megfelelő ajándékot. Én ebben szeretnék segíteni nektek, ezért megkérdeztem néhány pasi ismerősömet, minek örülnének – és ehhez mérten gyűjtöttem tiltó listás, és nyerő ötleteket is!

Lássuk, mit válaszoltak a srácok!

 

 

István, 24: „Szerintem bárminek örül egy férfi, ami személyes, kivéve a bugyuta apróságoknak – mint egy szívecskés bögre, vagy egy gyertyatartó…”

Szabolcs, 26: „Nem szeretem kimondottan az ajándékokat. Semmi értelme egy új borotvakészletnek, vagy egy tusfürdőnek! Vegyen egy üveg finom bort, és vacsorázzunk együtt… A többit a fantáziádra bízom.”

Zoli, 24: „A legjobban annak örülnék, ha nem kéne az ajándékozáson stresszelnem :D  Mondjuk, valami esti szórakozást, különleges játékot azért nem vetnék meg”

Marci, 27: „Nehéz kérdés, leginkább valami személyesnek örülnék tőle… De azért óvatosan lányok, a közös kép oké, de a szívecskés képkeretet mellőzzétek! :) „

Balázs, 25: „Nem szeretem az olyan ajándékokat, amelyeket amúgy is megvennénk… Egyszer egy barátnőm előfizetett arra a magazinra, amire amúgy is mindig előfizettem… Aranyos, de azért valami különlegesebbre számítottam... A legjobb ajándék amit kaptam eddig, egy ízléses fotó volt a mostani barátnőmtől, amelyen fehérneműben volt”

Zsolti, 29: „Ha főz valami finomat az nekem bőven elég:D Nem szeretek „muszájból” ajándékozni. Akkor lepjen meg, amikor tényleg nekem való ajándékot talál, ne akkor, amikor a naptár ezt mutatja.”


Ahogy látod tehát, a férfiak is válogatósak. Összegyűjtöttem tehát néhány olyan ötletet a beszélgetések alapján, amelyekkel biztos nem lősz mellé.

Nyerj egy fotózást, amelynek végeredménye tuti nyerő ajándék! Részletekért kattints a képre!

#1 Egy kellemes vacsora kettesben

Ha lekészíted kedvenc ételét, és még egy üveg finom borral is megfejeled a dolgot, azzal biztosan sikert aratsz. Nézzetek meg egy jó filmet ketten (NE romantikus vígjátékot, hacsak nem kimondottan szereti azokat párod:) ).

#2 Közös éjszaka

Klisének hangzik, de a pasik számára nagyszerű ajándék lehet egy különleges éjszaka. Lepd meg valami extrával az ágyban, vagy akár valamilyen különleges játékkal! Egy jó masszázs, vagy valami extrémebb játék…
A továbbiakat a fantáziádra bízom:)

#3 Esztétikus fotósorozat rólad

Melyik férfi ne örülne egy ilyen különleges és személyes ajándéknak? Egy szép, fehérneműs kép vagy akár egy csinos ruhában készült sorozat is nagyszerű választás lehet!


#4 Kirándulás, együtt töltött hétvége

Egy kis pihenés senkinek sem árt, és a Valentin nap nem csak egy napig tarthat!
Ha engedi a kereted, fizesd be magatokat egy gyönyörű hétvégére, ezzel biztosan csak nyerhetsz!

 

És most nézzük, mik vannak a tiltólistán – azaz mit NE vegyél párodnak?

 

#1 Szívecskés, díszes csecsebecsék, apróságok

Ez az abszolút tiltólista. A férfiaknak egy plüssmaci általában nem okoz örömet, így ne ess abba a hibába, hogy azt veszed neki, amit Te szívesen kapnál.

#2 Elektronikus kütyük

Jó ötletnek tűnhet egy új kütyü, egy játék vagy telefon, akármi… De inkább ne. A férfiak ezt szeretik maguk kiválasztani, és ugye te sem akarod visszavinni az ajándékot, mondván, hogy ő nem olyat szeretett volna?

#3 Tusfürdő, borotva, borotvahab és társai…

Komolyan? A nagymamitól majd megkapja karácsonyra, Te ne erőltesd. Vagy találj valami ötletesebbet, vagy inkább felejtsd el a Valentin napot.

 

#4 A Te kedvenc… illatod, színed stb.

Mindig figyelj oda, hogy Valentin nap ide vagy oda, most Neki vásárolsz. Ne azt a parfümöt vagy pólót vagy bármit vedd meg, ami neked tetszik, hanem ami szerinted neki tetszene!

#5 Gyertyák és virágszirmok…

A romantikáról mindenkinek más ugrik be, és valószínű, hogy párod nem rajong a csicsás dolgokért. Ez nem írott szabály, de ha nem tudod biztosra, hogy szeretne szürreálisan feldíszített habos-babos szobában üldögélni, inkább ne próbálkozz ezzel.


Forrás: http://www.vitalzone.hu/valentin-napi-ajandek-ferfiaknak.html#ixzz4YQjZUCMZ

2017. február 10., péntek

Zoltán Erika - Ki nevet a végén ? ( Dance versio ) - DJ Ölvety 2017

Modern opera gála megamix -Dj Ölvety

Casablanca - Megamix - DJ Ölvety -2014

The Music's Got Me - Megamix - DJ Ölvety

Vengaboys - DISCO - Megamix - 2014 - Dj Ölvety

Eurodance -Clubmix Dj Ölvety

To the Faculty -Megamix - Dj Ölvety

Bye Bye Sea - Beautiful dance - Megamix - Dj Ölvety 2014

DIVINE - You Think You're A Man - Megamix -Dj Ölvety

The Bridge on the River Kwai -by Dj Ölvety

2017. február 1., szerda

Kettős fronthatás, a végletekig legyengült immunrendszer, felturbózott vírusok: elbánik velünk az időjárás a héten.


Néhány nap alatt óriásit változik időjárásunk. Hétfőn hajnalban még -6, -13, sőt az ország keleti harmadán -14 és -21 fokra ébredhettünk és kedd hajnalban is hasonló volt a helyzet, de hétvégére mindez a visszájára fordul – szerdán már a folytatódó ónos esővel el is indult a melegedés. Lesz, ahol húsz fokot is emelkedik a hőmérséklet: szombaton 6-12, de a déli, délnyugati területeken akár plusz 14-15 fokot is mérhetünk.
Szerdára szinte az egész ország területére riasztást adott ki az Országos Meteorológiai szolgálat, a középső tájakon a legrosszabb a helyzet.

Bőven az átlag felett leszünk

A változást egy dél-délnyugat felől érkező ciklon hozta magával, és a jelentős hőmérséklet-emelkedés mellett megélénkül, helyenként meg is erősödik majd a délnyugati szél – mondja Cséki Gergő meteorológus, az Időkép.hu munkatársa.
A havat már északon, északkeleten is eső, ónos eső váltja, a csapadékzóna csütörtökre el is hagyja az országot.
A februári átlaghőmérséklet Magyarországon 0 és -1 fok között van, a szakember szerint a tavaszt idéző hétvégi “meleg” semmiképp nem rendkívüli. Érdekes viszont, hogy a valaha mért legalacsonyabb hőmérsékletet is február produkálta: 1940. február 16-án Miskolc-Görömbölytapolcán -35,0 fok volt.

Mindenkit megterhel

A tavasz ugyan már közeledik, de még nem kopogtat. Az év második hónapja bőven tartogathat meglepetéseket, ez a hét pedig szenvedést: a következő napok időjárása mindannyiunk egészségére, közérzetére kihathat. Pintér Ferencet, az időjárási hatások miatti megbetegedésekre specializálódott Meteo Klinika igazgatóját, meteogyógyászt kérdeztük.
A válasz összetett, miként a felmelegedés, a frontok, a légnyomás, a légköri viszonyok sem értelmezhetők önállóan, ráadásul az időjárás-érzékenység, a tünetek is egyénfüggők.
Az viszont biztos, hogy az időjárásban most következő sok változás minden egyes ember szervezetét megterheli. De nem mindenkit gyötör egyformán, sőt olyanok is lesznek, akik talán az egészből semmit nem vesznek észre.
Fotó: MTI/Varga György

Több lesz a haláleset

Nézzük részleteiben:
kettős fronti hatásra kell készülnünk, ilyenkor sokaknál súlyosbodnak a szív- és érrendszeri problémák, fejfájás jelentkezik, általánosságban megnő az akár halállal végződő szívinfarktusok, stroke-os esetek gyakorisága.
A kettős front önmagában is nagyon megterheli még az egészséges szervezetet is és gyengíti az immunrendszert, ami most a lehető legrosszabbkor jön – emeli ki a meteogyógyász. A mostanában szokatlanul sokáig húzódó kemény hideg, a jelentősen szennyezett levegő mondhatnánk amúgy is padlóra küldte az immunrendszerünket. No, nem mindenkiét, de a nagy többségét biztosan – főleg, ha számításba vesszük a magyar lakosságra jellemző “tél végi” általános vitaminhiányt is.

A vírusok számára nem leszünk ellenfelek

Ráadásul a változékony, enyhe, nedves idő kedvez a kórokozók szaporodásának és terjedésének, a helyzetet pedig tovább rontja, hogy amúgy is influenzajárvány van. Jelen helyzetben Pintér Ferenc nem is az időjárás okozta problémákat, hanem a vírusok, baktériumok megerősödő támadását tartja a következő napok legnagyobb kockázatának. Miközben immunrendszerünk nagyon megviselt, nagyon gyenge.
Az influenza és a megfázásos megbetegedések tízezreket dönthetnek le a lábukról az előttünk álló jó pár napban.
A fertőzéseket pedig az időjárás jóvoltából kimondottan kellemetlen tünetek kísérhetik. Magyarország népességének 78 százaléka időjárás-érzékeny, 30 százaléka pedig úgynevezett meteopata. Utóbbiba tartozóknál az időjárási folyamatok már komoly életminőség-, egészségromlást okoznak.
A kórokozók távol tartására a doktorok a megelőzést tekintik a legjobb fegyvernek: az immunrendszer erősítése, megfelelő vitamin- és ásványianyag-pótlás, gyakori és alapos kézmosás, bőséges folyadékfogyasztás. Kerüljük a stressz okozta plusz terheléseket, a sokak által látogatott zárt tereket. aki pedig beteg, maradjon otthon!

Linda video