2014. április 7., hétfő

Megosztó vélemények a választások után

Megosztó vélemények a választások után,sok ember aki nemtudja,hogy mitörténik a szinfalak mögött,megértem a véleményeket,de ha józan paraszti ésszel belegondolok,semmi nem fog változni az életedben, tök mindegy ki nyert.45-éves vagyok ,sok munkahelyem van,már lassan 20 éve dolgozom becsületesen,azt érzem hátrafelé haladok nem előre,sok év, és nemérzem a bőrömön a változás szelét,csak az időt,az egymáson átnéző embereket,a közönyt,a haragot,a dühöt,a helyezkedést,családok,barátságok,emberi kapcsolatok széthullását,ez lehet egy politikai párt hibája???,bármelyiké???,a francokat,ez a mi hibánk.Lehet köpködni egymásra,ki kire és miért,,???,attól még nem változik meg semmi.Mindenkinek nehéz,nem mondom ha látok fiatal takony kölyköt,töbmilliós verdákba,szilikon lányokat,akinek egy értelmes mondat nem hagyja el a száját,beképzelt pökhendi embereket,akiknek kicsit jobban megy,hogy nem nyilik ki a bicska a zsebemben!!!!!!dehogynem!!!!de a politika ugyanilyen!!Én ezért nem szavaztam,mert eddig sajnos nem jött a változás szele.Mi változott most????és mi változott volna ha senki nem megy el??????SEMMI!!!!

1 megjegyzés:

  1. Sajnos ez így igaz 16 éjszakával nem viszem haza a 96.000ft Stroke osztály !!!!!!!!! gondolkodott ezen már valaki ???
    Ápolónak álltam mert szeretem ,szeretek törődni az emberekkel és főleg azokkal akik betegek magatehetetlenek és segítségre szorulnak ez nagyon fontos de ez nem kéne kihasznállní mert majd én és többi kolegám és koleganőm is szeretné élvezni a nyugdiát ha persze megéri, és nem idegroncsként remegni kapunk e valakitől egy tál kaját vagy éppen belénkrúgnak a szép pontos ápolásért ???????? Nagyon jó lenne ha valami csinálnának mert ez így borzalom és elkeserítő , rohanás , és közöny Katikám köszi az írásodat szép napot ........!!!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Linda video