Google+ Followers

Fordító - Translate (Choose your language to translate this page)

2014. október 14., kedd

Skót Chippendale fiúk a Fringe fesztiválon

A fenti és az alábbi képeket a Skócia fővárosában rendezett Fringe Fesztiválról kaptuk. Az előadóművészek Edinburgh-i fesztjén ugyanis Chippendale fiúk is felléptek.
Dehát a méret a lényeg, mondják most élelmesebb olvasóink. Igazuk van. Szerencsére a képeket olyan jó felbontásban kaptuk meg, hogy az előadóművészeket van szerencsénk közelebbről is megmutatni, nagyobb fotókkal.
Az első három fiút teljesen különválasztottuk egymástól.
Ez az ugrós kép abszolút a kedvencünk mára. Kár, hogy nem libbent fel jobban a szoknya.
Vajon van alatta alsónadrág? A hagyományok szerint elvileg nem lehetne.
A második fotót is három részre szeleteltük, de abból így is hármasával jutnak egy fotóra.
Jó tudni, hogy a skót Chippendale fiúk között is van afrikai származású, de akár milyen közelről nézzük, szőrös testűt sajnos egyet se bírunk felfedezni a tömegben.
És akkor a végén hadd kedveskedjük még egy előadóművésszel a Fringe Fesztiválról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Látogatók ~ Visitors

Flag Counter

Good morning, I wish you a nice day to all of our radio listeners


Dér István ISI Remény Sokszor gondolok rád, olykor hangodat hallani vélem, De oly messze vagy, gondolataim keresnek téged. Már a tavaszi nap is előbújt, mosolyogva néz rám, Csak néz... és találgatja, hol találok én rád! Lassan már életre kel a lila, mosolygós kis ibolya, Illatát nevetve jókedvében rám ontja. És megkérdezi, ő még mindig messze jár? Elgondolkodik a többi tavaszi virág, ki őrá vár! Mikor a mandula és barackfa ágait virág borítja, És eljön a bodza és akácvirág, gondolatom még ott jár. Oly gyorsan repül az idő, de valamiért mégis megáll, Hosszú-hosszú hónapok telnek el, ha majd előttem állsz! Olykor látni vélem nevető szemed, és hallom kacajod, Mikor lágy, langyos szellő, gondolatban simogatom arcod, Ajkad csak elgondolni tudom, puha édes csókoddal, S gondolatban suhan át, forrón ölelve derekad. Hosszú-hosszú hónapok tán feledve leszek, Még nem tudni, kinek nyújtod majd kezed. Vágyaimat, ha szavaid hallom, éreztetem veled. Mily csodás a telefon, hogy hallod... suttogom neved. Mennyi - mennyi öröm és szerelem vár ránk, Csak maradj nekem e hosszú hónapokon át, Még pompázni fog a tavasz, mikor találkozom veled, Megéred a pillanatot, számunkra mindent jelent. Valentin napra kedvesemhez

Blogarchívum