Google+ Followers

Fordító - Translate (Choose your language to translate this page)

2015. január 13., kedd

Happy Birthday -DJ Ölvety Megamix 2015

5 megjegyzés:

 1. Nem fontos, hogy hány gyertya van a tortádon,
  Nem fontos, hogy hányszor múlt el a karácsony,
  Csak az fontos, hidd el, és ez hoz majd diadalt:
  Maradj a szívedben örökké fiatal!

  Nem tudod, hogy később Ki lesz majd belőled,
  Nem tudod még hány buktató van előtted,
  De lásd meg a szépet és keresd a jót,
  Meg fogod találni a neked valót.

  Legyen az életed olyan, mint szeretnéd,
  Tegyél meg mindent, mit igazán szeretnél,
  Ha kell majd segítség, jönnek a barátok,
  Sok boldog születésnapot kívánok!

  VálaszTörlés
 2. Szívem közepén nyílott egy szép rózsa,Azt küldöm neked a születésnapodra.Olyan legyen az életed, mint egy nyíló virág,Boldogság kísérjen egy életen át.Legyél olyan boldog, mint amilyen szép vagy,Életedben legyen százmillió szép nap.Nyílnak a rózsák téged köszöntenek,Születésnapodon téged üdvözölnek.Én így küldöm üdvözletem,Kívánom az életed nagyon-nagyon boldog,legyen!

  VálaszTörlés
 3. 43-nak nagynehezen vége
  Belépve a 44-be
  Öregedtél megint egy évet
  Sok ajándék vár ma Téged
  Barátokkal ünnepeltek
  Boldog Születésnapot Kívánok Neked!

  VálaszTörlés
 4. Hiába vannak a barátok távol, utolér a szeretet zápor. Ne hidd te sem, hogy nem gondoltam rád:Boldog születésnapot kíván egy barát! 40-en túl is van élet!!!

  VálaszTörlés
 5. A nap ma olyan fényesen ragyog,ma mindenki azt suttogja: Boldog Születésnapot! Azok akik igazán szeretnek,sok ilyen szép napot kívánnak neked!

  VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Látogatók ~ Visitors

Flag Counter

Good morning, I wish you a nice day to all of our radio listeners


Dér István ISI Remény Sokszor gondolok rád, olykor hangodat hallani vélem, De oly messze vagy, gondolataim keresnek téged. Már a tavaszi nap is előbújt, mosolyogva néz rám, Csak néz... és találgatja, hol találok én rád! Lassan már életre kel a lila, mosolygós kis ibolya, Illatát nevetve jókedvében rám ontja. És megkérdezi, ő még mindig messze jár? Elgondolkodik a többi tavaszi virág, ki őrá vár! Mikor a mandula és barackfa ágait virág borítja, És eljön a bodza és akácvirág, gondolatom még ott jár. Oly gyorsan repül az idő, de valamiért mégis megáll, Hosszú-hosszú hónapok telnek el, ha majd előttem állsz! Olykor látni vélem nevető szemed, és hallom kacajod, Mikor lágy, langyos szellő, gondolatban simogatom arcod, Ajkad csak elgondolni tudom, puha édes csókoddal, S gondolatban suhan át, forrón ölelve derekad. Hosszú-hosszú hónapok tán feledve leszek, Még nem tudni, kinek nyújtod majd kezed. Vágyaimat, ha szavaid hallom, éreztetem veled. Mily csodás a telefon, hogy hallod... suttogom neved. Mennyi - mennyi öröm és szerelem vár ránk, Csak maradj nekem e hosszú hónapokon át, Még pompázni fog a tavasz, mikor találkozom veled, Megéred a pillanatot, számunkra mindent jelent. Valentin napra kedvesemhez

Popular Posts

Blogarchívum