2017. február 22., szerda

Elhunyt Görbe Nóra férje

A 60 éves Görbe Nóra a Blikknek számolt be arról, élete legnehezebb időszakán megy keresztül. A Linda című sorozat főhősnője hónapokkal ezelőtt eltűnt a nyilvánosság elől, most elárulta, miért döntött így. Fogorvosként dolgozó férje, dr. Ormos Péter hat éven át küzdött súlyos betegségével, majd tavaly augusztusban elhunyt. Ha mindez nem lett volna elég nagy csapás, a színésznőnek még a devizahitellel is meg kellett küzdenie, amely évek óta keseríti az életét.
Görbe Nóra először beszélt a fájdalmáról
"A hitel, amelyet 2008-ban a férjem vett fel, nem tűnt veszélyesnek, és természetesen engem is érintett minden ebből adódó nehézség. Ahogy emelték a havi törlesztőt, ő egyre idegesebb lett, és az állandó stressztől nagyon lefogyott. 2010-ben rákbeteg lett. Sajnos már az első diagnózis áttéteket mutatott, ennek ellenére onnan sikerült gyógyszerekkel, táplálással 25 kilogrammot híznia, bizakodtunk, újra tudott járni, mozogni, vezetni, egy ideig dolgozott is" - emlékezett vissza Nóra a lapnak adott interjújában.

3 megjegyzés:

  1. Kedves Nóra !! Egész rádió nevében őszinte részvétem nagyon sajnálom ami történt,Remélem még sok Magyar filmben fogjuk látni vagy éppen zenei produkcióban hallgatni mert nagyon szeretjük búgó mély hangját . !!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziámi állítja, Görbe Nóra érzelemvilága hasonlóan mély, mint Cohené, így a számára választott Thousand Kisses Deep (Együtt nem létezünk) című dalba belesűríthette az összes fájdalmát.

      Törlés
  2. "Megrázó volt vele ez a dal! Örülök, hogy újra összejöttünk, és elmondhatom, hogy talán még szorosabb lett a barátságunk, mint valaha volt" – fogalmazott Müller, aki a jövőben is számít Nórára. "Szeptemberben rendezünk újabb Cohen estet, ahol sajnos csupa férfi vendég lesz, viszont remélem lesz még alkalmunk közös fellépésre. Vagy akár azt is el tudom képzelni, hogy dalt írjak neki."

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Linda video