2017. április 21., péntek

Így lepte el az áprilisi hó Magyarországot – fotók!




1 megjegyzés:

  1. Áramkimaradás 24 ezer háztartásban

    Bács-Kiskun megyében harminc településen 24 ezer fogyasztási helyen van probléma az áramszolgáltatással – közölte az Mukics Dániel, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel szerda délelőtt. A rendőrség tájékoztatása szerint az áramkimaradás miatt “szünetel az átléptetés” a tompai közúti határátkelőhelyen.

    Az OKF helyettes szóvivője elmondta: az áramszolgáltató folyamatosan dolgozik a helyreállításon.
    A katasztrófavédelemhez éjfél óta mintegy negyven riasztás érkezett. Mostanáig kidőlt fákhoz, villanyvezetékekhez riasztották őket elsősorban Bács-Kiskun megye déli részében.

    A helyettes szóvivő is felhívta a figyelmet, hogy a Dunántúlon több járásra már másodfokú riasztást adtak ki a viharos szél veszélye miatt. Korábban az OKF közleményében kiemelte: megváltozott útviszonyokra is számítani kell. Az erős széllökések faágakat törhetnek le, fákat dönthetnek ki, és az elektromos hálózatban károk keletkezhetnek, így a szolgáltatásban hosszabb-rövidebb ideig tartó zavarok lehetnek – írták.

    A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az áramszolgáltatás kimaradása miatt ideiglenesen szünetel a tompai közúti határátkelőhelyen a forgalom. Feltehetően néhány órán belül ismét zavartalan lesz az átkelés. A személyautóval közlekedőket arra kérik, hogy válasszák a bácsalmási vagy a szegedi átkelőt – írta a rendőrség.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Linda video