2014. július 15., kedd

Ég veled, Don Antonio.

Ez a cikk nem arról szól, rendőri beavatkozás, vagy bármilyen személyes tapasztalat, vagy bármi kapcsolódó rendőri műveletek; Ez a cikk a tiszteletére Don Antonio Cejudo rendőrség Ballesteros.

Antonio 38, két gyermek. Era Rendőrség Országos Rendőr-főkapitányság tartozott a rendőri beavatkozás Unit V, és feladata az volt, hogy a biztonság, hogy a spanyol nagykövetség Sana'a (Jemen).

Ismeretes (testvére Javier), múlt csütörtökön, hogy 17 úgy tervezte, hogy utazik Spanyolországba néhány nap pihenés, de soha nem repült.Családja, az érintett, látva, hogy Antonio nem érkezett, felvette a kapcsolatot az illetékes hatóságokkal is csak megerősíti azt, amit a hiányzó, és a mobiltelefon jelzi megállt a hétvégén.


Kedden 22, az élettelen testet találtak egy helyet megközelíthetetlen egy hegy Sana'a; volt egy fejlövés, bemeneti és kimeneti, valamint a szolgálati fegyver mellett a földön a testét.Fontos tudni, hogy az oka halála, igen, mert ha a felelős, meg kell fizetni érte.

Legyen így vagy úgy, hogy milyen szomorú, hogy Antonio már nincs fizikailag velünk, de a lelke, aki együtt a többi Guardian Angels, biztosítsa nap mint nap, mert a biztonság az utcákon.

Ebben a blog szeretném megköszönni neki az ő éve, mint egy rendőr, és mindenekelőtt, küldje el a legmélyebb együttérzését a család és a barátok.

Nyugodj békében társ.

1 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Linda video