Google+ Followers

Fordító - Translate (Choose your language to translate this page)

2014. július 15., kedd

Ég veled, Don Antonio.

Ez a cikk nem arról szól, rendőri beavatkozás, vagy bármilyen személyes tapasztalat, vagy bármi kapcsolódó rendőri műveletek; Ez a cikk a tiszteletére Don Antonio Cejudo rendőrség Ballesteros.

Antonio 38, két gyermek. Era Rendőrség Országos Rendőr-főkapitányság tartozott a rendőri beavatkozás Unit V, és feladata az volt, hogy a biztonság, hogy a spanyol nagykövetség Sana'a (Jemen).

Ismeretes (testvére Javier), múlt csütörtökön, hogy 17 úgy tervezte, hogy utazik Spanyolországba néhány nap pihenés, de soha nem repült.Családja, az érintett, látva, hogy Antonio nem érkezett, felvette a kapcsolatot az illetékes hatóságokkal is csak megerősíti azt, amit a hiányzó, és a mobiltelefon jelzi megállt a hétvégén.


Kedden 22, az élettelen testet találtak egy helyet megközelíthetetlen egy hegy Sana'a; volt egy fejlövés, bemeneti és kimeneti, valamint a szolgálati fegyver mellett a földön a testét.Fontos tudni, hogy az oka halála, igen, mert ha a felelős, meg kell fizetni érte.

Legyen így vagy úgy, hogy milyen szomorú, hogy Antonio már nincs fizikailag velünk, de a lelke, aki együtt a többi Guardian Angels, biztosítsa nap mint nap, mert a biztonság az utcákon.

Ebben a blog szeretném megköszönni neki az ő éve, mint egy rendőr, és mindenekelőtt, küldje el a legmélyebb együttérzését a család és a barátok.

Nyugodj békében társ.

1 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Látogatók ~ Visitors

Flag Counter

Good morning, I wish you a nice day to all of our radio listeners


Dér István ISI Remény Sokszor gondolok rád, olykor hangodat hallani vélem, De oly messze vagy, gondolataim keresnek téged. Már a tavaszi nap is előbújt, mosolyogva néz rám, Csak néz... és találgatja, hol találok én rád! Lassan már életre kel a lila, mosolygós kis ibolya, Illatát nevetve jókedvében rám ontja. És megkérdezi, ő még mindig messze jár? Elgondolkodik a többi tavaszi virág, ki őrá vár! Mikor a mandula és barackfa ágait virág borítja, És eljön a bodza és akácvirág, gondolatom még ott jár. Oly gyorsan repül az idő, de valamiért mégis megáll, Hosszú-hosszú hónapok telnek el, ha majd előttem állsz! Olykor látni vélem nevető szemed, és hallom kacajod, Mikor lágy, langyos szellő, gondolatban simogatom arcod, Ajkad csak elgondolni tudom, puha édes csókoddal, S gondolatban suhan át, forrón ölelve derekad. Hosszú-hosszú hónapok tán feledve leszek, Még nem tudni, kinek nyújtod majd kezed. Vágyaimat, ha szavaid hallom, éreztetem veled. Mily csodás a telefon, hogy hallod... suttogom neved. Mennyi - mennyi öröm és szerelem vár ránk, Csak maradj nekem e hosszú hónapokon át, Még pompázni fog a tavasz, mikor találkozom veled, Megéred a pillanatot, számunkra mindent jelent. Valentin napra kedvesemhez

Blogarchívum