Google+ Followers

Fordító - Translate (Choose your language to translate this page)

2014. szeptember 10., szerda

Világszenzáció: magyarokat csodálnak Romániában

Magyarok csinálják a legnagyobb attrakciót a román főváros 555 éves fennállására rendezett ünnepségen. Fénnyel öltöztetik fel a bukaresti parlament épületét.

A három fiatal még csak néhány hónapja dolgozik a közös cégben. Ez az első közös munkájuk, de a terv már most világszenzáció. Ekkora felületre még soha senki nem vetített 3D-ben. László Pál riportja.
Ha kell egy autógyárnak, de ha kell, a lyoni fényfesztiválon építenek újjá vagy bontanak le fénnyel egy házat. Most a bukaresti parlamentet fogják befesteni. Fénnyel. Szeptember 20-án. Ez a világ legnagyobb ilyen produkciója.
A dolognak külön érdekessége, hogy ahhoz, hogy ez az animáció a nagy felület miatt 100 projektorról menjen, külön kockákra kell osztani az épület homlokzati felületét. A 100 projektor pedig kis túlzással annyi fényt vetít a házra mint egy kisebb nap.
A szervezők egyébként 150 ezer embert várnak a bukaresti parlament elé. Hogy a magyar fiúk munkáján ámuljanak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Látogatók ~ Visitors

Flag Counter

Good morning, I wish you a nice day to all of our radio listeners


Dér István ISI Remény Sokszor gondolok rád, olykor hangodat hallani vélem, De oly messze vagy, gondolataim keresnek téged. Már a tavaszi nap is előbújt, mosolyogva néz rám, Csak néz... és találgatja, hol találok én rád! Lassan már életre kel a lila, mosolygós kis ibolya, Illatát nevetve jókedvében rám ontja. És megkérdezi, ő még mindig messze jár? Elgondolkodik a többi tavaszi virág, ki őrá vár! Mikor a mandula és barackfa ágait virág borítja, És eljön a bodza és akácvirág, gondolatom még ott jár. Oly gyorsan repül az idő, de valamiért mégis megáll, Hosszú-hosszú hónapok telnek el, ha majd előttem állsz! Olykor látni vélem nevető szemed, és hallom kacajod, Mikor lágy, langyos szellő, gondolatban simogatom arcod, Ajkad csak elgondolni tudom, puha édes csókoddal, S gondolatban suhan át, forrón ölelve derekad. Hosszú-hosszú hónapok tán feledve leszek, Még nem tudni, kinek nyújtod majd kezed. Vágyaimat, ha szavaid hallom, éreztetem veled. Mily csodás a telefon, hogy hallod... suttogom neved. Mennyi - mennyi öröm és szerelem vár ránk, Csak maradj nekem e hosszú hónapokon át, Még pompázni fog a tavasz, mikor találkozom veled, Megéred a pillanatot, számunkra mindent jelent. Valentin napra kedvesemhez

Blogarchívum