2013. április 10., szerda

Dominák és szexrabszolgák


Dominák és szexrabszolgák


Dominák és szexrabszolgák... Bár e két szó hallatán nekem mindig egy szottyadt, 50 körüli, lógócsöcsű, madmaxes főgonosznak öltözött szipirtyó ugrik be, korbáccsal a kezében, cigicsikket elnyomva egy megkötözött 40es meztelen irodista mellbimbóján. Ez egy eléggé bizarr jelenet, megnyugtatnék mindenkit, a mai cikk nem erről fog szólni...
 
A helyzet az, hogy a madmaxes szerkóval igazából nem lenne gond. A kérdés az, hogy ki bújik meg mögötte… Képzeljük csak el. Hosszú éjfekete haj, gyönyörű arc, kellően erős smink, a feketével nem spórolva. Húsos, pirosan izzó száj. Kicsinek nem mondható, formás mellek, rendesen kipakolva. Feszes, kerek popsi, széles csípő. Hosszú izmos lábak. Mindez megspékelve egy nagyon vad, nagyon szexi, szűk fekete bőrcuccal, ami úgy kiemeli a formákat, hogy az ember elsírja magát a látványtól. A kombóhoz természetesen tartozik még egy szintén fekete magas sarkú is, csak, hogy tetézzük a dolgokat. Nem nagyravágyó, nem kíván sokat. Csupán egyetlen apró kérése van hozzád: (ami jelen helyzetben inkább parancs) Hadd lovagoljon meg úgy, hogy 2 napig köpni nyelni ne tudj. Na, ezt hívom én domina típusnak. Nem az a kérdés, hogy a férfiak szeretik-e az ilyet, hanem az, hogy mennyire. A válasz pedig: Nagyon!
 
Tapasztalataim szerint nem gyakran fordul elő az, amikor egy párkapcsolatban a csaj, korbáccsal kényszeríti a csávóját bőrruhában, hogy kefélje meg. Leggyakrabban ilyet a férfiember pornófilmben lát, aztán max. nyálcsorgatva őrlődik magában, hogy elmondja-e az asszonynak, hogy szívesen megnézné őt egy nagyon ribancos rabszolgahajcsár szerelésben. Esetleg ráveszi magát, és megosztja eme perverz vágyát a nővel, azt kell mondanom igen csak kevés esetben fog a kisfeleség örömében táncot járni, hogy végre dominának öltözhet a kedves ura kedvéért. Pedig legalább abban a pár órában rabszolgájává tehetné a kedves férjét, arról nem is beszélve, hogy a férfiak ilyenkor nagyon is hálásak tudnak ám lenni. A változás optimális esetben szemmel látható… Egyébként meg, attól függetlenül, hogy férfiak vagyunk, igen is szeretjük, ha néha a nő a domináns szex közben. Amikor ő irányít, mi meg tesszük a dolgunkat.
 
Talán sokaknak ez nagyon bizarr lehet, és egyből beugrik nekik a forró viasz csöpögtetés, elfenekelés, meg a felcsatolható műbré. Hát igen, biztos vagyok benne, hogy a férfiak nagy része nem lenne azért oda, ha a párja jó keményen karóba húzná. Bár mondjuk az elfenekelésben sem látok semmi izgatót, kinek a pap, kinek papné ugyebár… Én azt szoktam mondani, hogy ami mindkét félnek jó, az rossz dolog nem lehet. Perverzitás meg mindenkiben lakozik, szóval nincs itt gond. Egyébként meg ez is egy szerepjáték, mint amikor nővérkének, vagy titkárnőnek öltözve akartok a férfiak kedvében járni. Azt meg, hogy ki mennyire merül bele a domina-rabszolga szerepbe, már mindenki döntse el maga. (Bár a bilincses effekt általában jól szokott elsülni.) Egyet viszont biztosan kimerek jelenteni: Ha a férfiember barátnője / felesége szexi domina cuccban várja haza az urát, azzal a paranccsal, hogy „Kefélj!”, akkor 100ból 99 jóember hálásan, szemrebbenés nélkül, még holtfáradtan is betonfarokkal fogja végrehajtani a parancsot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Linda video