Google+ Followers

Fordító - Translate (Choose your language to translate this page)

2014. február 26., szerda

VASÚT Közeledik az első két új Flirt!2 megjegyzés:

  1. Az új Flirt motorvonatok szállítását egy 2012-es tenderen nyerte a Stadler, a kocsiszekrények a gyár szolnoki üzemében készültek. A negyvenkét Flirt nem sokban tér el a már közlekedő hatvan példánytól: a légkondicionált utastér, a kijelzők, a kerékpártároló, a mozgáskorlátozottaknak is könnyen használható mosdó alapfelszereltség, emellett wifi, laptopok és mobiltelefonok töltésére alkalmas csatlakozó is található bennük. A vonatokat ETCS2 berendezéssel szerelik fel, ami lehetővé teszi a 160 kilométer per órás végsebesség kihasználását a közelmúltban korszerűsített vasútvonalakon.

    VálaszTörlés
  2. Az első két motorvonat – amelyek érkezését áprilisra ígérték – mozdonyvontatással indult Svájcból, várható Magyarországra érkezésük február 28., péntek. A szerelvények már az új, kék-fehér-sárga festést, és új pályaszámukat viselik. Az érkezés után a hatósági próbák következnek, az utolsó járműveket legkésőbb 2015. szeptember 30-ig kell leszállítani.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Látogatók ~ Visitors

Flag Counter

Good morning, I wish you a nice day to all of our radio listeners


Dér István ISI Remény Sokszor gondolok rád, olykor hangodat hallani vélem, De oly messze vagy, gondolataim keresnek téged. Már a tavaszi nap is előbújt, mosolyogva néz rám, Csak néz... és találgatja, hol találok én rád! Lassan már életre kel a lila, mosolygós kis ibolya, Illatát nevetve jókedvében rám ontja. És megkérdezi, ő még mindig messze jár? Elgondolkodik a többi tavaszi virág, ki őrá vár! Mikor a mandula és barackfa ágait virág borítja, És eljön a bodza és akácvirág, gondolatom még ott jár. Oly gyorsan repül az idő, de valamiért mégis megáll, Hosszú-hosszú hónapok telnek el, ha majd előttem állsz! Olykor látni vélem nevető szemed, és hallom kacajod, Mikor lágy, langyos szellő, gondolatban simogatom arcod, Ajkad csak elgondolni tudom, puha édes csókoddal, S gondolatban suhan át, forrón ölelve derekad. Hosszú-hosszú hónapok tán feledve leszek, Még nem tudni, kinek nyújtod majd kezed. Vágyaimat, ha szavaid hallom, éreztetem veled. Mily csodás a telefon, hogy hallod... suttogom neved. Mennyi - mennyi öröm és szerelem vár ránk, Csak maradj nekem e hosszú hónapokon át, Még pompázni fog a tavasz, mikor találkozom veled, Megéred a pillanatot, számunkra mindent jelent. Valentin napra kedvesemhez

Blogarchívum