2014. február 26., szerda

VASÚT Közeledik az első két új Flirt!2 megjegyzés:

  1. Az új Flirt motorvonatok szállítását egy 2012-es tenderen nyerte a Stadler, a kocsiszekrények a gyár szolnoki üzemében készültek. A negyvenkét Flirt nem sokban tér el a már közlekedő hatvan példánytól: a légkondicionált utastér, a kijelzők, a kerékpártároló, a mozgáskorlátozottaknak is könnyen használható mosdó alapfelszereltség, emellett wifi, laptopok és mobiltelefonok töltésére alkalmas csatlakozó is található bennük. A vonatokat ETCS2 berendezéssel szerelik fel, ami lehetővé teszi a 160 kilométer per órás végsebesség kihasználását a közelmúltban korszerűsített vasútvonalakon.

    VálaszTörlés
  2. Az első két motorvonat – amelyek érkezését áprilisra ígérték – mozdonyvontatással indult Svájcból, várható Magyarországra érkezésük február 28., péntek. A szerelvények már az új, kék-fehér-sárga festést, és új pályaszámukat viselik. Az érkezés után a hatósági próbák következnek, az utolsó járműveket legkésőbb 2015. szeptember 30-ig kell leszállítani.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

A lejátszóról.. About the music player

A lapon automatikus a zene lejátszó de ha zavar téged megállíthatod az SCM lejátszót amit a lap tetején találsz
Kellemes időtöltést kívánok Mindenkinek..

Megjelent !!!!! New !!!!


Die automatische Noten Spieler, aber wenn es Sie stört, können Sie die SCM-Spieler zu stoppen ist, was Sie am oberen Rand der Seite zu finden
Ich wünsche Ihnen allen einen angenehmen Aufenthalt ..
Blogarchívum