Google+ Followers

Fordító - Translate (Choose your language to translate this page)

2014. március 2., vasárnap

Ukraine in pictures: Threat of war between Ukraine and Russia2 megjegyzés:

  1. A kirángatott embereket az épülettől távolabb összeterelték és letérdepeltették. Köpködték, szidalmazták és lefasisztázták őket. A rendőrök érkeztéig többen bántalmazták is a foglyul ejtett civileket. Az attak végén hatalmas ováció kíséretében a közigazgatási hivatalra kitűzték az orosz zászlót. Különböző híradások szerint a sérültek száma meghaladja a százat. A súlyos sérülteket és eszméletleneket mentőkkel szállították el a helyszínről.

    VálaszTörlés
  2. Egymásnak mentek Ukrajna második legnagyobb városában az ukrán- és az oroszpártiak. A középületeket sem kímélte a több ezres tömeg. Brutális képsorok.

    Több ezres, Oroszországot éltető tömeg támadta meg szombaton az ukrajnai Harkiv (oroszul: Harkov) város megyeházát. Miután sikerült behatolniuk az épületbe, a hivatal védőit egyenként, a tömegben nyitott élő folyosón át kivezették. Aki érte, ütötte-rúgta a fogságba esetteket. Többeket eszméletlen állapotban, vérző fejjel vonszoltak ki a megyeházából.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Látogatók ~ Visitors

Flag Counter

Good morning, I wish you a nice day to all of our radio listeners


Dér István ISI Remény Sokszor gondolok rád, olykor hangodat hallani vélem, De oly messze vagy, gondolataim keresnek téged. Már a tavaszi nap is előbújt, mosolyogva néz rám, Csak néz... és találgatja, hol találok én rád! Lassan már életre kel a lila, mosolygós kis ibolya, Illatát nevetve jókedvében rám ontja. És megkérdezi, ő még mindig messze jár? Elgondolkodik a többi tavaszi virág, ki őrá vár! Mikor a mandula és barackfa ágait virág borítja, És eljön a bodza és akácvirág, gondolatom még ott jár. Oly gyorsan repül az idő, de valamiért mégis megáll, Hosszú-hosszú hónapok telnek el, ha majd előttem állsz! Olykor látni vélem nevető szemed, és hallom kacajod, Mikor lágy, langyos szellő, gondolatban simogatom arcod, Ajkad csak elgondolni tudom, puha édes csókoddal, S gondolatban suhan át, forrón ölelve derekad. Hosszú-hosszú hónapok tán feledve leszek, Még nem tudni, kinek nyújtod majd kezed. Vágyaimat, ha szavaid hallom, éreztetem veled. Mily csodás a telefon, hogy hallod... suttogom neved. Mennyi - mennyi öröm és szerelem vár ránk, Csak maradj nekem e hosszú hónapokon át, Még pompázni fog a tavasz, mikor találkozom veled, Megéred a pillanatot, számunkra mindent jelent. Valentin napra kedvesemhez

Blogarchívum