2014. március 2., vasárnap

Ukraine in pictures: Threat of war between Ukraine and Russia2 megjegyzés:

  1. A kirángatott embereket az épülettől távolabb összeterelték és letérdepeltették. Köpködték, szidalmazták és lefasisztázták őket. A rendőrök érkeztéig többen bántalmazták is a foglyul ejtett civileket. Az attak végén hatalmas ováció kíséretében a közigazgatási hivatalra kitűzték az orosz zászlót. Különböző híradások szerint a sérültek száma meghaladja a százat. A súlyos sérülteket és eszméletleneket mentőkkel szállították el a helyszínről.

    VálaszTörlés
  2. Egymásnak mentek Ukrajna második legnagyobb városában az ukrán- és az oroszpártiak. A középületeket sem kímélte a több ezres tömeg. Brutális képsorok.

    Több ezres, Oroszországot éltető tömeg támadta meg szombaton az ukrajnai Harkiv (oroszul: Harkov) város megyeházát. Miután sikerült behatolniuk az épületbe, a hivatal védőit egyenként, a tömegben nyitott élő folyosón át kivezették. Aki érte, ütötte-rúgta a fogságba esetteket. Többeket eszméletlen állapotban, vérző fejjel vonszoltak ki a megyeházából.

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

A lejátszóról.. About the music player

A lapon automatikus a zene lejátszó de ha zavar téged megállíthatod az SCM lejátszót amit a lap tetején találsz
Kellemes időtöltést kívánok Mindenkinek..

Megjelent !!!!! New !!!!


Die automatische Noten Spieler, aber wenn es Sie stört, können Sie die SCM-Spieler zu stoppen ist, was Sie am oberen Rand der Seite zu finden
Ich wünsche Ihnen allen einen angenehmen Aufenthalt ..
Blogarchívum