Google+ Followers

Fordító - Translate (Choose your language to translate this page)

2014. május 20., kedd

Vonatszerencsétlenség Moszkvánál - halottak

Összeütközött egy személy- és egy tehervonat kedden Moszkva közelében. Rendőrségi források szerint halottjai és sérültjei is vannak a balesetnek, de számuk egyelőre nem ismert.

Fotó: Itar-Tass
BBC az orosz hírügynökségre hivatkozva legalább három halottról ír, az orosz belügyminisztérium gyorsközleménye szerint négyen vesztették életüket, 15-en megsérültek.
A baleset a Bekaszovo és Naro-Fominszk települések közötti szakaszon történt  - írja az MTI.
A szerecsétlenséget valószínűleg az okozta, hogy a tehervonat több vagonja is kisiklott, nekicsapódva a személyvonatnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Látogatók ~ Visitors

Flag Counter

Good morning, I wish you a nice day to all of our radio listeners


Dér István ISI Remény Sokszor gondolok rád, olykor hangodat hallani vélem, De oly messze vagy, gondolataim keresnek téged. Már a tavaszi nap is előbújt, mosolyogva néz rám, Csak néz... és találgatja, hol találok én rád! Lassan már életre kel a lila, mosolygós kis ibolya, Illatát nevetve jókedvében rám ontja. És megkérdezi, ő még mindig messze jár? Elgondolkodik a többi tavaszi virág, ki őrá vár! Mikor a mandula és barackfa ágait virág borítja, És eljön a bodza és akácvirág, gondolatom még ott jár. Oly gyorsan repül az idő, de valamiért mégis megáll, Hosszú-hosszú hónapok telnek el, ha majd előttem állsz! Olykor látni vélem nevető szemed, és hallom kacajod, Mikor lágy, langyos szellő, gondolatban simogatom arcod, Ajkad csak elgondolni tudom, puha édes csókoddal, S gondolatban suhan át, forrón ölelve derekad. Hosszú-hosszú hónapok tán feledve leszek, Még nem tudni, kinek nyújtod majd kezed. Vágyaimat, ha szavaid hallom, éreztetem veled. Mily csodás a telefon, hogy hallod... suttogom neved. Mennyi - mennyi öröm és szerelem vár ránk, Csak maradj nekem e hosszú hónapokon át, Még pompázni fog a tavasz, mikor találkozom veled, Megéred a pillanatot, számunkra mindent jelent. Valentin napra kedvesemhez

Popular Posts

Blogarchívum