Google+ Followers

Fordító - Translate (Choose your language to translate this page)

2013. december 7., szombat

Hét kilométeres a dugó az M1-esen

A havazás és a viharos szél miatt le kellett zárni az M1-es autópálya Győr-Moson-Sopron megyei szakaszát szombaton hajnalban, írja a Police.hu.
A legfrissebb, 6.45-ös tájékoztatás szerint az autók már felhajthatnak a sztrádára, de a teherautók még az 1-es főúton sem haladhatnak.
A Budapest felé vezető oldalon a 64-es és az 57-es kilométer között hét kilométeres dugó alakult ki reggel hét órára, közölte Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút szóvivője.
A rendőrség arra kéri a sofőröket, hogy ne az út szélén, hanem a parkolókban várakozzanak.
Reggel hattól egy órán át nem léphettek be Magyarországra a hét és fél tonnánál nehezebb teherautók a hegyeshalmi határátkelőnél a rossz idő miatt, közölte az MTI-vel a katasztrófavédelem. A rendőrség feloldotta a korlátozást, de a gumikat több ponton ellenőrzik.
Az út jegesedése miatt terelnek a 82-es főúton Veszprémvarsánynál is.

Ezeket figyelje!


Győr-Moson-Sopron megye keleti területein több útszakaszon is jeges, síkos a burkolat. Havas latyakos szakaszokra kell számítani a Dunántúlon Szombathely, Sárvár, Mosonmagyaróvár, Tatabánya, Veszprém, Tapolca és Tamási környékén, a keleti országrészben pedig Balassagyarmat, Kecskemét, Kiskunhalas és Szeged környékén.

Megtalálták az izotóptolvajt, sugárzik

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Látogatók ~ Visitors

Flag Counter

Good morning, I wish you a nice day to all of our radio listeners


Dér István ISI Remény Sokszor gondolok rád, olykor hangodat hallani vélem, De oly messze vagy, gondolataim keresnek téged. Már a tavaszi nap is előbújt, mosolyogva néz rám, Csak néz... és találgatja, hol találok én rád! Lassan már életre kel a lila, mosolygós kis ibolya, Illatát nevetve jókedvében rám ontja. És megkérdezi, ő még mindig messze jár? Elgondolkodik a többi tavaszi virág, ki őrá vár! Mikor a mandula és barackfa ágait virág borítja, És eljön a bodza és akácvirág, gondolatom még ott jár. Oly gyorsan repül az idő, de valamiért mégis megáll, Hosszú-hosszú hónapok telnek el, ha majd előttem állsz! Olykor látni vélem nevető szemed, és hallom kacajod, Mikor lágy, langyos szellő, gondolatban simogatom arcod, Ajkad csak elgondolni tudom, puha édes csókoddal, S gondolatban suhan át, forrón ölelve derekad. Hosszú-hosszú hónapok tán feledve leszek, Még nem tudni, kinek nyújtod majd kezed. Vágyaimat, ha szavaid hallom, éreztetem veled. Mily csodás a telefon, hogy hallod... suttogom neved. Mennyi - mennyi öröm és szerelem vár ránk, Csak maradj nekem e hosszú hónapokon át, Még pompázni fog a tavasz, mikor találkozom veled, Megéred a pillanatot, számunkra mindent jelent. Valentin napra kedvesemhez

Popular Posts

Blogarchívum