2013. december 7., szombat

Hét kilométeres a dugó az M1-esen

A havazás és a viharos szél miatt le kellett zárni az M1-es autópálya Győr-Moson-Sopron megyei szakaszát szombaton hajnalban, írja a Police.hu.
A legfrissebb, 6.45-ös tájékoztatás szerint az autók már felhajthatnak a sztrádára, de a teherautók még az 1-es főúton sem haladhatnak.
A Budapest felé vezető oldalon a 64-es és az 57-es kilométer között hét kilométeres dugó alakult ki reggel hét órára, közölte Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút szóvivője.
A rendőrség arra kéri a sofőröket, hogy ne az út szélén, hanem a parkolókban várakozzanak.
Reggel hattól egy órán át nem léphettek be Magyarországra a hét és fél tonnánál nehezebb teherautók a hegyeshalmi határátkelőnél a rossz idő miatt, közölte az MTI-vel a katasztrófavédelem. A rendőrség feloldotta a korlátozást, de a gumikat több ponton ellenőrzik.
Az út jegesedése miatt terelnek a 82-es főúton Veszprémvarsánynál is.

Ezeket figyelje!


Győr-Moson-Sopron megye keleti területein több útszakaszon is jeges, síkos a burkolat. Havas latyakos szakaszokra kell számítani a Dunántúlon Szombathely, Sárvár, Mosonmagyaróvár, Tatabánya, Veszprém, Tapolca és Tamási környékén, a keleti országrészben pedig Balassagyarmat, Kecskemét, Kiskunhalas és Szeged környékén.

Megtalálták az izotóptolvajt, sugárzik

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Linda video