Google+ Followers

Fordító - Translate (Choose your language to translate this page)

2013. december 8., vasárnap

Tombolt a szél, csúsztak az utak - balesetek országszerte

A havas, csúszós utakon országszerte több baleset is történt. A Pest megyei Nagykovácsiban busszal ütközött egy autó, hárman, köztük egy alig féléves csecsemő is súlyosan megsérült. Az M5-ös autópályán négy autó is megcsúszott, több járművön nem volt téli gumi.

A felismerhetetlenségig összetörött az autó eleje az ütközéstől Nagykovácsiban. A kocsi szemből rohant bele egy menetrend szerint közlekedő buszba délelőtt, valószínűleg megcsúszott a jeges úton. Az autóban hárman utaztak, köztük egy alig féléves csecsemő. Ő súlyos koponyasérülést szenvedett, sokáig a buszban látták el a mentősök.

A kislányt életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel szállították a Heim Pál kórházba, ahol megműtötték. Állapota stabil, de nincs túl az életveszélyen. Az autót vezető nő és a másik utas is súlyos sérüléseket szenvedett. A buszon utazók közül senki sem sérült meg.

Sorra csúsztak meg az autók a havazás miatt az M5-ös autópályán is. A sztrádán rövid idő alatt négy baleset is történt.
Kecskemét határában egy bolgár mikrobusz borult árokba. A 8 utas közül kettőt kórházba szállítottak, egy nő súlyos gerincsérülést szenvedett. A Budapest felé vezető oldalon később egy olasz kisteherautó is lecsúszott az útról. Egyik járművön sem volt téli gumi.
A sztráda kiskunfélegyházi szakaszán egy lovakat szállító autó utánfutója borult fel. Az állatok elszabadultak, de nem esett bajuk. A pályát egy ideig teljesen lezárták. Ugyanennél a résznél egy külföldi autó is megcsúszott és az árokba csapódott. A sofőr sérülések nélkül úszta meg a balesetet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Látogatók ~ Visitors

Flag Counter

Good morning, I wish you a nice day to all of our radio listeners


Dér István ISI Remény Sokszor gondolok rád, olykor hangodat hallani vélem, De oly messze vagy, gondolataim keresnek téged. Már a tavaszi nap is előbújt, mosolyogva néz rám, Csak néz... és találgatja, hol találok én rád! Lassan már életre kel a lila, mosolygós kis ibolya, Illatát nevetve jókedvében rám ontja. És megkérdezi, ő még mindig messze jár? Elgondolkodik a többi tavaszi virág, ki őrá vár! Mikor a mandula és barackfa ágait virág borítja, És eljön a bodza és akácvirág, gondolatom még ott jár. Oly gyorsan repül az idő, de valamiért mégis megáll, Hosszú-hosszú hónapok telnek el, ha majd előttem állsz! Olykor látni vélem nevető szemed, és hallom kacajod, Mikor lágy, langyos szellő, gondolatban simogatom arcod, Ajkad csak elgondolni tudom, puha édes csókoddal, S gondolatban suhan át, forrón ölelve derekad. Hosszú-hosszú hónapok tán feledve leszek, Még nem tudni, kinek nyújtod majd kezed. Vágyaimat, ha szavaid hallom, éreztetem veled. Mily csodás a telefon, hogy hallod... suttogom neved. Mennyi - mennyi öröm és szerelem vár ránk, Csak maradj nekem e hosszú hónapokon át, Még pompázni fog a tavasz, mikor találkozom veled, Megéred a pillanatot, számunkra mindent jelent. Valentin napra kedvesemhez

Popular Posts

Blogarchívum