2013. december 23., hétfő

Railjet és autó ütközött az ikrényi vasúti átjárónál1 megjegyzés:

 1. A Hegyeshalom irányából Győr felé közlekedő nemzetközi gyorsvonat a síneken veszteglő személykocsinak ütközött este 8 és 9 óra között. Az autó műszaki hiba miatt „parkolt” a síneken.

  Defekt miatt állt a pályán

  Az elsődleges adatok szerint a gépkocsi vezetője a rendőrség ügyeletét értesítette arról, hogy járművével defektet kapott, ezért nem tud a vasúti sínekről továbbhaladni.

  A sofőr nem sérült meg, a kocsi és a mozdony is kigyulladt

  Időközben a vasúti átjáróhoz ért egy RailJet nemzetközi gyors, és az autót csaknem egy kilométer hosszan tolta maga előtt.

  A Mávinform tájékoztatása szerint a mozdonyvezető megpróbálta a vonatot vészfékezéssel megállítani, de nem sikerült, csak jóval az ütközés után állt meg a szerelvény. A vonaton nagyjából 300 ember utazott, nem sérült meg senki. A gépkocsit a mozdony maga alá gyűrte. Az ütközés következtében az autó is és a mozdony is kigyulladt. A sofőr még időben észrevette a közeledő vonatot, így sikerült kiszállnia a járgányból, így sérülés nélkül megúszta a balesetet.

  VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

A lejátszóról.. About the music player

A lapon automatikus a zene lejátszó de ha zavar téged megállíthatod az SCM lejátszót amit a lap tetején találsz
Kellemes időtöltést kívánok Mindenkinek..

Megjelent !!!!! New !!!!


Die automatische Noten Spieler, aber wenn es Sie stört, können Sie die SCM-Spieler zu stoppen ist, was Sie am oberen Rand der Seite zu finden
Ich wünsche Ihnen allen einen angenehmen Aufenthalt ..
Blogarchívum