Google+ Followers

Fordító - Translate (Choose your language to translate this page)

2013. december 23., hétfő

Railjet és autó ütközött az ikrényi vasúti átjárónál1 megjegyzés:

 1. A Hegyeshalom irányából Győr felé közlekedő nemzetközi gyorsvonat a síneken veszteglő személykocsinak ütközött este 8 és 9 óra között. Az autó műszaki hiba miatt „parkolt” a síneken.

  Defekt miatt állt a pályán

  Az elsődleges adatok szerint a gépkocsi vezetője a rendőrség ügyeletét értesítette arról, hogy járművével defektet kapott, ezért nem tud a vasúti sínekről továbbhaladni.

  A sofőr nem sérült meg, a kocsi és a mozdony is kigyulladt

  Időközben a vasúti átjáróhoz ért egy RailJet nemzetközi gyors, és az autót csaknem egy kilométer hosszan tolta maga előtt.

  A Mávinform tájékoztatása szerint a mozdonyvezető megpróbálta a vonatot vészfékezéssel megállítani, de nem sikerült, csak jóval az ütközés után állt meg a szerelvény. A vonaton nagyjából 300 ember utazott, nem sérült meg senki. A gépkocsit a mozdony maga alá gyűrte. Az ütközés következtében az autó is és a mozdony is kigyulladt. A sofőr még időben észrevette a közeledő vonatot, így sikerült kiszállnia a járgányból, így sérülés nélkül megúszta a balesetet.

  VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Látogatók ~ Visitors

Flag Counter

Good morning, I wish you a nice day to all of our radio listeners


Dér István ISI Remény Sokszor gondolok rád, olykor hangodat hallani vélem, De oly messze vagy, gondolataim keresnek téged. Már a tavaszi nap is előbújt, mosolyogva néz rám, Csak néz... és találgatja, hol találok én rád! Lassan már életre kel a lila, mosolygós kis ibolya, Illatát nevetve jókedvében rám ontja. És megkérdezi, ő még mindig messze jár? Elgondolkodik a többi tavaszi virág, ki őrá vár! Mikor a mandula és barackfa ágait virág borítja, És eljön a bodza és akácvirág, gondolatom még ott jár. Oly gyorsan repül az idő, de valamiért mégis megáll, Hosszú-hosszú hónapok telnek el, ha majd előttem állsz! Olykor látni vélem nevető szemed, és hallom kacajod, Mikor lágy, langyos szellő, gondolatban simogatom arcod, Ajkad csak elgondolni tudom, puha édes csókoddal, S gondolatban suhan át, forrón ölelve derekad. Hosszú-hosszú hónapok tán feledve leszek, Még nem tudni, kinek nyújtod majd kezed. Vágyaimat, ha szavaid hallom, éreztetem veled. Mily csodás a telefon, hogy hallod... suttogom neved. Mennyi - mennyi öröm és szerelem vár ránk, Csak maradj nekem e hosszú hónapokon át, Még pompázni fog a tavasz, mikor találkozom veled, Megéred a pillanatot, számunkra mindent jelent. Valentin napra kedvesemhez

Blogarchívum