2013. december 26., csütörtök

Szép asztalterítékek karácsonyra és születésnapra


















4 megjegyzés:

  1. Nem elég, hogy az ajándékokra nincs pénze a Pest megyei galgagyörki családnak, segítség nélkül karácsonyfájuk ünnepi káposztájuk se lett volna. Azt még nem tudják, hogy holnap mit esznek, házban a kályha is tönkrement. A négygyermekes családban az apa egy éve nem talál már munkát.

    VálaszTörlés
  2. http://www.hir24.hu/belfold/2013/12/25/szegenyseg-miatt-nincs-semmi-a-fa-alatt/

    VálaszTörlés
  3. Igen borzalom mennyi szegény család van , nem csak Karácsonykor sajnos nagyon sok gyerek úgy megy haza iskolából hogy nem kap vacsorát és úgy éhesen kell lefeküdni , Tegnap műszak után a busz ablakából láttam hány ember állt a blahán ételért kb 300 borzalom megkönnyeztem , és nem csak idős emberről van szó.

    VálaszTörlés
  4. A gazdagok nem gondolkodnak el, mert nekik megvan minden ami kell. Az igazság az, hogy a nép nagyon önző. Ahogyan a kormányunk is. Egytől egyik minden "ember" a parlamentben. A legszebb az lett volna, ha 3 havi fizetésükről (amit azért kapnak, hogy aludjanak, újságot olvassanak és vitázzanak de nem a napirendi pontokról, de arról kit és hogyan lehet még inkább megalázni és porig döngölni csak mert más párt tagja) lemondanak a szegények javára, de a nagy átlag azt mutatja, hogy szegények adakoznak szegényeknek. Miért? Mert teljesen át tudják érezni a nincstelenséget, hogy mit jelent egy tányér meleg leves, egy mosoly karácsonykor amikor van mit adni a gyereknek a fa alá és az asztalra. Senki nem született érdektelennek és gonosznak. Minden csak rajtunk múlik. Soha nem elfelejteni honnan és merről jöttünk. És mik lehetünk, Emberek minden körülmények között. Nem vihetünk magunkkal semmit majd amikor itt az idő. Csak azt ami a lelkünk. Javakat hátra hagyva. De nem mindegy, hogy a sírunkat valaki ápolja majd, vagy gaz enyészete lesz és szép emlékek maradnak utánunk, vagy nagyon rosszak. Csak ezt megérteni ész kell és nem öltöny.. Puszi Tibi

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Linda video