2013. december 1., vasárnap

Kocsmára zuhant helikopter: 3 halott, 32 sérült

Hárman meghaltak. Harminckét sérültet kórházba vittek a Glasgowban történt helikopterbaleset helyszínéről.

A sérültek számáról szóló első hivatalos tájékoztatásban nem esett szó halálos áldozatokról, de Alex Salmond skót kormányfő hajnali Twitter-üzenetében közölte: tekintettel a baleset súlyosságára, "mindenkinek fel kell készülnie" arra, hogy a szerencsétlenségnek halálos áldozatai vannak. Ez később beigazolódott. A rendőrség közölte: három halálos áldozata volt a Glasgow belvárosában történt helikopterbalesetnek.
A helyszínről reggelig 32 sérültet vittek kórházba, többük állapota kórházi források szerint "nagyon súlyos". Péntek éjjel egy rendőrségi helikopter zuhant a skót nagyváros egyik legnépszerűbb pubjára. A helikopter, amelyen a pilóta mellett két rendőrtiszt volt, a zsúfolásig telt ivó lapos tetejébe csapódott és átütötte a tetőszerkezetet, de nem robbant fel, és tűz sem keletkezett.
Mint korábban megírtuk: péntek éjjel egy rendőrségi helikopter zuhant a skót nagyváros egyik legnépszerűbb pubjára. A helikopter, amelyen a pilóta mellett két rendőrtiszt volt, a zsúfolásig telt ivó lapos tetejébe csapódott és átütötte a tetőszerkezetet, de nem robbant fel, és tűz sem keletkezett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

A lejátszóról.. About the music player

A lapon automatikus a zene lejátszó de ha zavar téged megállíthatod az SCM lejátszót amit a lap tetején találsz
Kellemes időtöltést kívánok Mindenkinek..

Megjelent !!!!! New !!!!


Die automatische Noten Spieler, aber wenn es Sie stört, können Sie die SCM-Spieler zu stoppen ist, was Sie am oberen Rand der Seite zu finden
Ich wünsche Ihnen allen einen angenehmen Aufenthalt ..
Blogarchívum