Google+ Followers

Fordító - Translate (Choose your language to translate this page)

2014. január 8., szerda

Beautiful winter frost patterns US weather in pictures: polar vortex freezes faces
1 megjegyzés:

  1. Betiltották az autózást Indianapolisban az időjárás miatt. Csak vészhelyzetben lehet vezetni. Ilyesmire évtizedek óta nem volt példa. Minnesota államban éjjel mínusz 48 fokot mértek. Vagyis Szibériában, sőt, a Déli-Sarkon is melegebb van, mint az Egyesült Államok középső részén.

    Vera férjével az egyik amerikai egyetem campusának közelében élnek, Indiana államban. Skype-on beszélgettünk vele. Náluk most -30 fokot mutat a hőmérő. Azt mondja, már napokkal a hideg érkezése előtt erről beszélt mindenki.

    "Elmentünk az utolsó pillanatban bevásárolni, már ki volt fosztva a nagy szupermarket, tehát rendes kenyeret már nem lehetett kapni" – mesélte a Hír24-nek.

    Mostanra pedig teljesen leállt az élet a városban. "Nem nyitottak ki az éttermek, vagy hát egy csomó közülük, bezárt az összes iskola, óvoda. Még a helyi rendelő is, ami az egyetemen van."

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Látogatók ~ Visitors

Flag Counter

Good morning, I wish you a nice day to all of our radio listeners


Dér István ISI Remény Sokszor gondolok rád, olykor hangodat hallani vélem, De oly messze vagy, gondolataim keresnek téged. Már a tavaszi nap is előbújt, mosolyogva néz rám, Csak néz... és találgatja, hol találok én rád! Lassan már életre kel a lila, mosolygós kis ibolya, Illatát nevetve jókedvében rám ontja. És megkérdezi, ő még mindig messze jár? Elgondolkodik a többi tavaszi virág, ki őrá vár! Mikor a mandula és barackfa ágait virág borítja, És eljön a bodza és akácvirág, gondolatom még ott jár. Oly gyorsan repül az idő, de valamiért mégis megáll, Hosszú-hosszú hónapok telnek el, ha majd előttem állsz! Olykor látni vélem nevető szemed, és hallom kacajod, Mikor lágy, langyos szellő, gondolatban simogatom arcod, Ajkad csak elgondolni tudom, puha édes csókoddal, S gondolatban suhan át, forrón ölelve derekad. Hosszú-hosszú hónapok tán feledve leszek, Még nem tudni, kinek nyújtod majd kezed. Vágyaimat, ha szavaid hallom, éreztetem veled. Mily csodás a telefon, hogy hallod... suttogom neved. Mennyi - mennyi öröm és szerelem vár ránk, Csak maradj nekem e hosszú hónapokon át, Még pompázni fog a tavasz, mikor találkozom veled, Megéred a pillanatot, számunkra mindent jelent. Valentin napra kedvesemhez

Blogarchívum