Google+ Followers

Fordító - Translate (Choose your language to translate this page)

2013. november 29., péntek

Állófogadás az élményfürdőben - Gyula várfürdő

http://www.gyulainfo.hu/gyula_panorama/gyulai_varfurdo/wellness.html

Gyula várfürdő

A gyulai várfürdő egész éven át várja vendégeit. A termálfürdő 2009 karácsonyi meglepetése az új Castello szaunapark átadása volt. A hideg téli napokon van-e kellemesebb, testkényeztető méregtelenítő, pihentető kikapcsolódás annál, hogy egy gyönyörűen megépített, szaunaparkban töltse el a vendég szabadidejét? A szaunapark közvetlenül kapcsolódik a wellness részleghez, könnyű az átjárás a két létesítmény között. A szolgáltatás színvonalát emeli, hogy a létesítményben dolgozók szakértelemmel és odaadással segítik azokat, akik még nem ismerik a szaunázás (a jó szaunázás) írott szabályait és szívesen adnak felvilágosítást az élettani hatásokról, a különböző szaunakabinok helyes használatáról. Folyamatosan figyelnek a higiéniára, a vendégek nyugalmára. A gyulainfo.hu nem csak a megnyitón volt jelen, megnéztük működés közben is szaunaparkot.

Korábbi bejegyzés:2009 december 12.-én ünnepélyes keretek között átadták a gyulai várfürdő legújabb fejlesztését a szaunaparkot. Tekintse meg az esemény alkalmával készített panoráma fotókat! A Várfürdőről ezzekkel együtt 12 db interaktív panorámafotó található.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Látogatók ~ Visitors

Flag Counter

Good morning, I wish you a nice day to all of our radio listeners


Dér István ISI Remény Sokszor gondolok rád, olykor hangodat hallani vélem, De oly messze vagy, gondolataim keresnek téged. Már a tavaszi nap is előbújt, mosolyogva néz rám, Csak néz... és találgatja, hol találok én rád! Lassan már életre kel a lila, mosolygós kis ibolya, Illatát nevetve jókedvében rám ontja. És megkérdezi, ő még mindig messze jár? Elgondolkodik a többi tavaszi virág, ki őrá vár! Mikor a mandula és barackfa ágait virág borítja, És eljön a bodza és akácvirág, gondolatom még ott jár. Oly gyorsan repül az idő, de valamiért mégis megáll, Hosszú-hosszú hónapok telnek el, ha majd előttem állsz! Olykor látni vélem nevető szemed, és hallom kacajod, Mikor lágy, langyos szellő, gondolatban simogatom arcod, Ajkad csak elgondolni tudom, puha édes csókoddal, S gondolatban suhan át, forrón ölelve derekad. Hosszú-hosszú hónapok tán feledve leszek, Még nem tudni, kinek nyújtod majd kezed. Vágyaimat, ha szavaid hallom, éreztetem veled. Mily csodás a telefon, hogy hallod... suttogom neved. Mennyi - mennyi öröm és szerelem vár ránk, Csak maradj nekem e hosszú hónapokon át, Még pompázni fog a tavasz, mikor találkozom veled, Megéred a pillanatot, számunkra mindent jelent. Valentin napra kedvesemhez

Popular Posts

Blogarchívum