Google+ Followers

Fordító - Translate (Choose your language to translate this page)

2013. november 27., szerda

Orvosi segédeszköz juttatta a moziba a színésznőt

Görbe Nóra túl az ötvenen még mindig olyan jól mozog, rúg és talán visít is, mint 29 évvel ezelőtt a legendás Linda sorozatban általa megformált rendőrnő. Az egykor hatalmas népszerűségnek örvendő filmsorozat sikerében a Magyar Televízió eleinte kételkedett, és a rendezőnek három próbaepizódot is le kellett forgatnia, mire a királyi tévé áldását adta a műsorra. Linda hét évvel ezelőtt tűnt fel újból a képernyőn, most  pedig moziba készül, ha sikerül szponzort találni hozzá. Linda, azaz Nóra máris belefogott a felkészülésbe, hetente kétszer jár edzőterembe, hogy  a legjobb formáját hozza, ha egyszer elkezdődik a forgatás.
"Szerencsére elmondhatom, hogy sportos életet élek, és a kutya is állandó mozgásban tart. Ennek ellenér újból elkezdtem edzőterembe járni, hogy azok a rúgások pont olyanok legyen, mint nagyon régen. A társamnak, a kigyúrt Johnny Goldnak, a magyar celeb című websorozatból ismert Tánczos Tamásnak ez az elfoglaltság napi rutint jelent, ő amúgy is keményen edz, így fizikailag nem készül különösebben a filmre, ahol én a korkedvezményes nyugdíjból újból munkába állított, tapasztalt rendőrnőt, ő pedig  izomagyú rendőrt  fog alakítani" - osztotta meg velünk Görbe Nóra, akit a közönség a sorozat befejezése után sohasem fogadott el más karakterben. A nézők továbbra is a rendőrnőt látták benne, és nem a színésznőt.
Forrás: Martin Csaba

1 megjegyzés:

  1. Ha jól elkészitenék akkor ez a Film megint a többi mostani produkciót verné persze hogy nem készólhet el :!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Látogatók ~ Visitors

Flag Counter

Good morning, I wish you a nice day to all of our radio listeners


Dér István ISI Remény Sokszor gondolok rád, olykor hangodat hallani vélem, De oly messze vagy, gondolataim keresnek téged. Már a tavaszi nap is előbújt, mosolyogva néz rám, Csak néz... és találgatja, hol találok én rád! Lassan már életre kel a lila, mosolygós kis ibolya, Illatát nevetve jókedvében rám ontja. És megkérdezi, ő még mindig messze jár? Elgondolkodik a többi tavaszi virág, ki őrá vár! Mikor a mandula és barackfa ágait virág borítja, És eljön a bodza és akácvirág, gondolatom még ott jár. Oly gyorsan repül az idő, de valamiért mégis megáll, Hosszú-hosszú hónapok telnek el, ha majd előttem állsz! Olykor látni vélem nevető szemed, és hallom kacajod, Mikor lágy, langyos szellő, gondolatban simogatom arcod, Ajkad csak elgondolni tudom, puha édes csókoddal, S gondolatban suhan át, forrón ölelve derekad. Hosszú-hosszú hónapok tán feledve leszek, Még nem tudni, kinek nyújtod majd kezed. Vágyaimat, ha szavaid hallom, éreztetem veled. Mily csodás a telefon, hogy hallod... suttogom neved. Mennyi - mennyi öröm és szerelem vár ránk, Csak maradj nekem e hosszú hónapokon át, Még pompázni fog a tavasz, mikor találkozom veled, Megéred a pillanatot, számunkra mindent jelent. Valentin napra kedvesemhez

Blogarchívum