Google+ Followers

Fordító - Translate (Choose your language to translate this page)

2013. november 27., szerda

Farkasordító hideg közeleg

Szikrázó napsütés és havas eső is várható a héten a Kisalföldön.

Szerdán szárazabb, többfelé napos időre van kilátás, de a déli határvidékhez közel eső területeken még hószállingózás, gyenge havazás kialakulhat. Élénk, nyugaton olykor erős lesz az északias szél. Kora délután 0-5°C várható.
Csütörtökön északnyugat felől egy melegfront hatására azonban erősen megnövekszik a felhőzet, és délutántól kisebb mennyiségű, vegyes halmazállapotú csapadék is kialakulhat. Hideg, fagyos lesz a hajnal, napközben 0-5°C-ra számíthatunk. A leghidegebb a hajnali órákban ezen a napon várható, mínusz 7 fokig süllyedhet a hőmérő higanyszála Győr-Moson-Sopron megyében.


Pénteken megélénkülő északnyugati széllel ismét szárazabb levegő érkezik fölénk, így változóan felhős-napos időben bízhatunk, csapadék nem valószínű. Hajnalban valamivel enyhébb lesz a levegő, délután 1-6°C várható. A hétvégén is folytatódik a télies jellegű idő, a napos időszakok mellett főként szombaton alakulhat ki helyenként kisebb havas eső, hózápor. Hajnalonként továbbra is fagyni fog, délutánonként 2-5°C közé emelkedik a hőmérséklet – írja előrejelzésében az Időkép.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Látogatók ~ Visitors

Flag Counter

Good morning, I wish you a nice day to all of our radio listeners


Dér István ISI Remény Sokszor gondolok rád, olykor hangodat hallani vélem, De oly messze vagy, gondolataim keresnek téged. Már a tavaszi nap is előbújt, mosolyogva néz rám, Csak néz... és találgatja, hol találok én rád! Lassan már életre kel a lila, mosolygós kis ibolya, Illatát nevetve jókedvében rám ontja. És megkérdezi, ő még mindig messze jár? Elgondolkodik a többi tavaszi virág, ki őrá vár! Mikor a mandula és barackfa ágait virág borítja, És eljön a bodza és akácvirág, gondolatom még ott jár. Oly gyorsan repül az idő, de valamiért mégis megáll, Hosszú-hosszú hónapok telnek el, ha majd előttem állsz! Olykor látni vélem nevető szemed, és hallom kacajod, Mikor lágy, langyos szellő, gondolatban simogatom arcod, Ajkad csak elgondolni tudom, puha édes csókoddal, S gondolatban suhan át, forrón ölelve derekad. Hosszú-hosszú hónapok tán feledve leszek, Még nem tudni, kinek nyújtod majd kezed. Vágyaimat, ha szavaid hallom, éreztetem veled. Mily csodás a telefon, hogy hallod... suttogom neved. Mennyi - mennyi öröm és szerelem vár ránk, Csak maradj nekem e hosszú hónapokon át, Még pompázni fog a tavasz, mikor találkozom veled, Megéred a pillanatot, számunkra mindent jelent. Valentin napra kedvesemhez

Blogarchívum