Google+ Followers

Fordító - Translate (Choose your language to translate this page)

2013. november 23., szombat

Még élt, amikor egy ablakból a Rákóczi útra esett

  • Órákig hevert egy holttest a budapesti Rákóczi úton szombat dél körül.
  • Egy szálloda ablakából esett ki.
  • A járókelők fotózták, de csak egy ember ment oda hozzá.
  • Mire a mentők megérkeztek, már nem élt.
Valamivel fél tizenkettő előtt valaki kiesett egy szálloda ablakából, a Rákóczi útra. Meztelen volt.
Az eset helyszíne a Google műholdas térképén:
A rendőrség eddig annyit árult el, hogy “közigazgatási hatósági eljárás” van. Ez arra utal, hogy az áldozat szerintük öngyilkos lett, vagy balesetet szenvedett.
A környékbeliek többsége szerint 35-40 év közötti kopasz férfi volt. Még élt, amikor az aszfaltra zuhant.
Sokáig csak kerülgették a forgalmas úton az autók. Sokan odamentek, fényképezték, valaki arról beszélt, hogy posztolja is azonnal a Facebookra, azonban csak egyetlen ember ment oda a vértócsában heverő áldozathoz.
osvat
A szállodából egy takarót küldtek ki, először azzal borították be.
A rendőrség érkezett meg először, a mentők csak 20 perccel a zuhanás után jöttek a helyszínre, van aki szerint fél órát is eltartott, mire megjöttek.
Addigra a férfi meghalt.
Legalább két és fél órát hevert az úttesten, délután kettő körül szállították el. A takaró után fekete zsákba helyezték, majd a rendőrök paravánt szereltek a holttest köré, így a kíváncsi szemek egy idő után már nem bámulhatták.
A tragédia a Blaha Lujza tér közelében, Budapest egyik legforgalmasabb útján, a belváros szívében történt.
Szemtanú olvasónk ezt látta:
szemtanu1

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Látogatók ~ Visitors

Flag Counter

Good morning, I wish you a nice day to all of our radio listeners


Dér István ISI Remény Sokszor gondolok rád, olykor hangodat hallani vélem, De oly messze vagy, gondolataim keresnek téged. Már a tavaszi nap is előbújt, mosolyogva néz rám, Csak néz... és találgatja, hol találok én rád! Lassan már életre kel a lila, mosolygós kis ibolya, Illatát nevetve jókedvében rám ontja. És megkérdezi, ő még mindig messze jár? Elgondolkodik a többi tavaszi virág, ki őrá vár! Mikor a mandula és barackfa ágait virág borítja, És eljön a bodza és akácvirág, gondolatom még ott jár. Oly gyorsan repül az idő, de valamiért mégis megáll, Hosszú-hosszú hónapok telnek el, ha majd előttem állsz! Olykor látni vélem nevető szemed, és hallom kacajod, Mikor lágy, langyos szellő, gondolatban simogatom arcod, Ajkad csak elgondolni tudom, puha édes csókoddal, S gondolatban suhan át, forrón ölelve derekad. Hosszú-hosszú hónapok tán feledve leszek, Még nem tudni, kinek nyújtod majd kezed. Vágyaimat, ha szavaid hallom, éreztetem veled. Mily csodás a telefon, hogy hallod... suttogom neved. Mennyi - mennyi öröm és szerelem vár ránk, Csak maradj nekem e hosszú hónapokon át, Még pompázni fog a tavasz, mikor találkozom veled, Megéred a pillanatot, számunkra mindent jelent. Valentin napra kedvesemhez

Blogarchívum