Google+ Followers

Fordító - Translate (Choose your language to translate this page)

2013. november 24., vasárnap

II. Villamosvezető Európa-Bajnokság Budapesten

2013.11.20 15:52
A BKV Zrt. két munkavállalójának tavalyi nagyszerű sikerét követően idén hazai pályán rendezhetjük meg november 23-24-én (szombat-vasárnap) a II. Villamosvezető Európa-Bajnokságot. A rendezvényen 14 európai nagyváros képviselteti magát. Az esemény fővédnöke Tarlós István főpolgármester.

Az idei Európa-Bajnokság házigazdája a BKV Zrt., de természetesen résztvevőként is szerepel Társaságunk, hiszen - mint a tavalyi győztes - jó esélyekkel indulunk.
Emlékezetes, hogy a tavalyi drezdai versenyen a kéttagú magyar csapat Ledniczki Zsuzsanna és Veperdi Tamás nagyszerű teljesítményével utasította maga mögé a többi résztvevőt, miközben olyan villamossal kellett versenyezniük, amely nem közlekedik egyetlen magyar városban sem.

Az idei megmérettetésen további városok képviseltetik magukat: Debrecen, Szeged, Berlin, Drezda, Rotterdam, Bécs, Barcelona, Nagyvárad, Firenze, Stuttgart, Lipcse, Manchester, Párizs.

November 23-án szombaton a sorsolás mellett még a gyakorlásé lesz a főszerep, majd ezt követően derül ki, hogy ki a legjobb, ugyanis vasárnap már élesben, a kilátogató érdeklődők előtt zajlik a verseny a Hungária kocsiszín melletti Sport utcában.

Vasárnap a Hungária kocsiszín egy részét megnyitjuk a nagyközönség előtt, ahol villamos kiállítással és számos érdekességgel várjuk a látogatókat szakmai partnerünkkel, a Nemzeti Közlekedési Hatósággal együtt. A járművezetői hivatás iránt érdeklődők alkalmasságát a hatóság szakemberei ingyenesen mérik fel pályaalkalmasságvizsgáló berendezések segítségével, a gyermekek és szüleik a közlekedés szabályairól meglévő ismereteit KRESZ teszteken lehet felfrissíteni az erre a célra berendezett Combino villamoson.  A kocsiszín területén megtekinthetők Budapest villamosközlekedésének jellemző járművei a százéves nosztalgia villamostól a legfiatalabb Combinóig.


Tervezett program november 24-én, vasárnap:
9.00 megnyitó
9.30-12.00 I. versenyrész
12.30-15.00 II. versenyrész
15.30-16.00 eredményhirdetés

Az esemény fővédnöke Tarlós István főpolgármester.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk vasárnap!


BKV Zrt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Látogatók ~ Visitors

Flag Counter

Good morning, I wish you a nice day to all of our radio listeners


Dér István ISI Remény Sokszor gondolok rád, olykor hangodat hallani vélem, De oly messze vagy, gondolataim keresnek téged. Már a tavaszi nap is előbújt, mosolyogva néz rám, Csak néz... és találgatja, hol találok én rád! Lassan már életre kel a lila, mosolygós kis ibolya, Illatát nevetve jókedvében rám ontja. És megkérdezi, ő még mindig messze jár? Elgondolkodik a többi tavaszi virág, ki őrá vár! Mikor a mandula és barackfa ágait virág borítja, És eljön a bodza és akácvirág, gondolatom még ott jár. Oly gyorsan repül az idő, de valamiért mégis megáll, Hosszú-hosszú hónapok telnek el, ha majd előttem állsz! Olykor látni vélem nevető szemed, és hallom kacajod, Mikor lágy, langyos szellő, gondolatban simogatom arcod, Ajkad csak elgondolni tudom, puha édes csókoddal, S gondolatban suhan át, forrón ölelve derekad. Hosszú-hosszú hónapok tán feledve leszek, Még nem tudni, kinek nyújtod majd kezed. Vágyaimat, ha szavaid hallom, éreztetem veled. Mily csodás a telefon, hogy hallod... suttogom neved. Mennyi - mennyi öröm és szerelem vár ránk, Csak maradj nekem e hosszú hónapokon át, Még pompázni fog a tavasz, mikor találkozom veled, Megéred a pillanatot, számunkra mindent jelent. Valentin napra kedvesemhez

Popular Posts

Blogarchívum