Google+ Followers

Fordító - Translate (Choose your language to translate this page)

2013. november 10., vasárnap

Pont két éve Több mint ötven autó rohant egymásba egy német autópályán

Két súlyos balesetben összesen nyolcan


haltak meg Németországban. A köd miatt több mint ötven autó ütközött össze az ország északi részén, az A31-es autópályán. Aachen közelében frontálisan ütközött két autó.
Az éjjel 52 autó ütközött össze az észak-németországi Gronau közelében, az A31-es autópályán. A ködös időben, de egyelőre ismeretlen ok miatt bekövetkezett tömeges karambolban három ember - egy nő és két férfi - életét vesztette, harmincöt pedig sérüléseket szenvedett. Az autók több száz méteren torlódtak fel, sokan beszorultak a járművekbe. A köd miatt nem tudtak mentőhelikoptert küldeni a helyszínre, és a mentés is akadozott. A környék minden mentőautóját bevetették, a rendőrségi szóvivő szerint a helyszín úgy nézett ki, mint egy roncstelep.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Látogatók ~ Visitors

Flag Counter

Good morning, I wish you a nice day to all of our radio listeners


Dér István ISI Remény Sokszor gondolok rád, olykor hangodat hallani vélem, De oly messze vagy, gondolataim keresnek téged. Már a tavaszi nap is előbújt, mosolyogva néz rám, Csak néz... és találgatja, hol találok én rád! Lassan már életre kel a lila, mosolygós kis ibolya, Illatát nevetve jókedvében rám ontja. És megkérdezi, ő még mindig messze jár? Elgondolkodik a többi tavaszi virág, ki őrá vár! Mikor a mandula és barackfa ágait virág borítja, És eljön a bodza és akácvirág, gondolatom még ott jár. Oly gyorsan repül az idő, de valamiért mégis megáll, Hosszú-hosszú hónapok telnek el, ha majd előttem állsz! Olykor látni vélem nevető szemed, és hallom kacajod, Mikor lágy, langyos szellő, gondolatban simogatom arcod, Ajkad csak elgondolni tudom, puha édes csókoddal, S gondolatban suhan át, forrón ölelve derekad. Hosszú-hosszú hónapok tán feledve leszek, Még nem tudni, kinek nyújtod majd kezed. Vágyaimat, ha szavaid hallom, éreztetem veled. Mily csodás a telefon, hogy hallod... suttogom neved. Mennyi - mennyi öröm és szerelem vár ránk, Csak maradj nekem e hosszú hónapokon át, Még pompázni fog a tavasz, mikor találkozom veled, Megéred a pillanatot, számunkra mindent jelent. Valentin napra kedvesemhez

Popular Posts

Blogarchívum