2013. november 2., szombat

Cudar idő köszönt ránk délutántól

Egyre több felhő érkezik fölénk, eső, zápor is előfordulhat. Jövő hétre sem lesz lényegi változás.

Szombaton hazánk nagy részén több-kevesebb időre még kisüthet a Nap, ám nyugat, északnyugat felől egyre több felhő érkezik fölénk. Délutántól északnyugaton, északon, majd estétől északkeleten kisebb eső, zápor előfordulhat. Feltámad a déli, délnyugati szél, hajnalban 5 és 11, délután 14 és 21 Celsius fok között alakul a hőmérséklet - írja az Időkép.
Vasárnap szeles időre van kilátás, egy hidegfrontnak köszönhetően délutántól sokfelé várható eső, zápor, helyenként -elsősorban délen, délnyugaton - akár egy-egy zivatar is lehet. A front előtt azonban kellemesen meleg időre van kilátás.
Hétfőn is folytatódik a változékony, szeles idő, a kezdeti szárazabb időt követően délutántól újra több helyen kialakulhat eső, zápor. A vasárnapihoz képes pár fokkal hűvösebb lesz.
Kedden sokfelé eshet, majd szerdára kelet felé ez a csapadékzóna előreláthatólag elhagyja hazánk területét. Gyakran lesz élénk, olykor erős a légmozgás, de viszonylag enyhe marad az idő, a csapadékos időszakokban és tájakon lesz csupán hidegebb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Linda video