2013. április 9., kedd

Ágyában fojtották meg Király Tamást


Selyemsállal fojtották meg a neves divattervezőt. Valószínűleg egyik közeli ismerőse a gyilkos, hiszen nem erőszakkal hatoltak be a lakásába.






A 60 éves Király Tamás holttestét egyik ismerőse találta meg a Baross utcai lakásában vasárnap hajnalban. Mint a Blikk megtudta, az alsótestén meztelen férfi nyakára selyemsál volt tekerve, ezzel fojtotta meg őt a gyilkosa.
Király szomszédjai szerint a férfinak kiterjedt ismerősi köre volt, gyakran jártak fel hozzá barátai, modellek, kollégák. A bulvárlap értesülései szerint a gyilkosságot megelőzően is voltak nála vacsoravendégek, este azonban mindenki hazament, valakit azonban az éjszaka minden bizonnyal még fogadhatott a divattervező, mégpedig egy közeli ismerősét. A zár ugyanis sértetlen volt, így nem rátörték az ajtót, hanem a férfi beengedhette későbbi gyilkosát.
Király Tamás az Elle Fashion Show nyitónapján a budapesti Millenárison 2013. március 22-én
Fotó: MTI/Mohai Balázs
A divatgurut az ágyában találták meg holtan. Azt egyelőre nem tudni, hogy szexuális együttlét közben, egy elfajult szexjáték következményeként fojtották meg a sállal Királyt, vagy a tettes átrendezte a helyszínt, miután kivégezte a divatgurut – jegyzi meg a Blikk.
A Bors azonban úgy értesült, hogy a divattervezőt agyonverték, és az egyik szomszéd jelentette a bűntettet.
A rendőrség hajtóvadászatot indított az elkövető után, az egész környéket kihallgatták.

2 megjegyzés:

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Linda video