2013. április 19., péntek

Ugrókötelező magyar lányt csodál a világ

Jump Rope Girl - World's Best Jump Roper

Budapesten forgatott tavaly júniusban a világhírű YouTube filmes Devin Graham (több mint 1 millió feliratkozója és 200 millió megtekintése van a YouTube-on) - egy magyar ugrókötelessel. Új videójának témája az ugrálókötél és Budapest.
Devin ehhez a videóhoz a Cirque du Soleil egyik magyar artistáját választotta Bánhegyi Adriennt aki édesapjánál Bánhegyi Attilánál a szombathelyi kötélugró klubban nevelkedett és a mai napig a triplázás (egy ugrással a kötelet háromszor hajtja körbe magakörül) világrekordere 330 ugrással amit 2006 november 4.-én állított fel és azóta senkinek sem sikerült megdöntenie. Adrienn már több mint 20 éve űzi ezt a sportágat és a mai napig keményen edz valamint rengeteg fellépése van világszerte.
A videó producere és ötletgazdája Zippenfénig Gábor a Lords of Gravity akrobatikus kosárlabda csapat menedzsere. A videó - melyet 2 napig forgattunk - célja Magyarország és az ugrálókötél sport népszerűsítése. Már több visszajelzést kaptam, hogy "ez a videó egy igazi országimázs film amire szívből büszkék lehetünk, ilyenekkel lehet országuk jó hírét vinni a világban. Hihetetlen hogy valaki a saját erejéből ilyen messzire jutott."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Blogarchívum