2013. március 27., szerda

7 kihagyhatatlan kirándulóhely az országban


Nyakunkon a húsvéti hosszú hétvége, amikor a pihenés mellett egészen biztosan jut egy kis idő kiruccanásra is. Ha nincs konkrét programod, akkor sem kell elkeseredni, mert Budapesten és környékén remek lehetőségek közül választhatsz, akár baráti, akár családi, gyerekes kirándulást tervezel. Mi ezeket ajánljuk: a szórakozás garantált!


A Veresegyházi Medveotthonban kedvedre etetheted a mackókat finom mézzel.


A szentendrei skanzenban hagyományos húsvéti programokkal várnak. Ha kíváncsi vagy, hogyan ünnepeltek néhány évtizeddel ezelőtt, most megnézheted!

Ha szép az idő, a libegőzés is izgalmas program lehet, persze csak akkor, ha nincs tériszonyod.


Ha a tengerhez nem is jutsz el a három napban, a Tropicariumban úgy érezheted magad, mintha víz alá merültél volna. Nézd meg a tenger csodálatos élővilágát!


A Gyermekvasúttal bejárhatod a budai hegyvidék legszebb részeit. Ha szereted a természetet, és nosztalgiavonatoznál kicsit, üljetek fel a gyerkőccel!


A Fővárosi Állat- és Növénykertben mindig történik valami. Ha szereted az állatokat, mindenképpen érdemes jegyet váltani, főleg, hogy már Asha, a kiselefánt is megnézhető.


Kedveled a kalandokat? Akkor irány a Visegrádi Kalandpark! Itt aztán biztosan nem fogsz unatkozni, hiszen az akadálypálya mindenkinek feladja a leckét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Linda video